Image

At arbejde med konstant at blive bedre som leder og hver dag udfordre mig selv fagligt og personligt er et af mine mantraer for livet.

Efter en lang karriere i store organisationer, valgte jeg at blive selvstændig og starte min egen virksomhed i december 2015. I dag er jeg tilbage i en stor international virksomhed.

På opfordring, deler jeg gerne ud af mine erfaringer og holder ofte foredrag om min personlige tilgang til karrierevejen og til ledelse og hvad der efter min mening er do’s og dont’s både som leder i store organisationer og som founder af .


Book mig til et foredrag i din virksomhed her

Mine seneste foredrag

‘Women in Tech’ hos Deloitte.

I forbindelse med et netværksmøde i gruppen ”Women in Tech” hos Deloitte, bookede vi Heidi Have til et foredrag omkring ”kvinder og karriere, Do’s and Don’ts”

"Det var en meget levende og yderst inspirerende time, fyldt med en god portion både alvor og humor, selvindsigt og selvironi, krydret med anekdoter fra egen karriere.

Med stor indsigt, klogskab og en god portion humor, formidler Heidi på meget dynamisk vis, sit input til, hvordan man via målrettet arbejde, netværk og støtte, såvel udenfor som indenfor i organisationen, skaber sig en (leder)karriere indenfor it.

Hermed vores varmeste anbefalinger til Heidi Have – hun inspirerede os rigtig meget, fik sat gang i tankerne og efterlod enkelte af os med et venligt men bestemt ”spark i rumpen”.

 - LAURA IVANOFF 
Business Analyst at Deloitte Consulting, Business System Transformation