Min MBA-rejse

Går du og overvejer at læse en Executive MBA, har du måske lyst til at læse om min MBA-rejse, som jeg skrev om hver dag i december frem til juleaften 2018. Det blev til 24 små fortællinger, som jeg håber du finder inspirerende. Hvis du har lyst til, at følge mig fremover, kan du også tilmelde dig mit nyhedsbrev.

* Skal udfyldelesJulekonkurrencerne

Hver dag frem til jul kan du deltage i julekonkurrencen, hvor du kan vinde lækre præmier. Der er hele to konkurrencer, du er velkommen til at deltage i dem begge, hvis du har lyst.

For at deltage i den første konkurrence, skal du like dagens artikel på min (Heidi Haves) LinkedIn profil samt skrive dig op til nyhedsbrev i boksen til højre her på ladyboss.dk.

Jo flere af mine julekalenderartikler du liker på min LinkedIn profil, jo flere lodder samler du sammen og øger dermed din mulighed for at vinde. Det betyder eksempelvis, at liker du 16 af de i alt 24 artikler, der er postet på min LinkedIn profil og skriver du dig op til at modtage nyhedsbrev, så deltager du med i alt 16 lodder i puljen om at vinde en af de herlige præmier, som er enten et gavekort til Bog & idé, IMERCO eller årskort til Tivoli.

Går du og overvejer at læse en Executive MBA? Så er det nu du skal springe på. For med den anden konkurrence, får du en unik mulighed for at snuse til et Executive MBA enkeltfag. AVT Business School udlodder nemlig hele 6 pladser på Executive MBA Enkeltfag – alle sammen med stjerne undervisere. Du deltager ved at skriver dig op til AVTs nyhedsbrev, det gør du på www.avt.dk. Her kan du også læse mere om de enkeltfag, du kan vinde en plads på.

I starten af januar trækker vi lod om hvem, der er de heldige vindere af de mange dejlige præmier.


* Skal udfyldeles