Image

Ledelse har i mange år været en stor del af min karriere. Jeg interesserer mig for menneskerne omkring mig, er en god lytter og kommunikator. Jeg forsøger at påvirke folk til at tænke selvstændigt og tage ansvar og er ikke være bange for at begå fejl, men i stedet lære af fejlen. Jeg søger konsekvent at inspirere mennesker til at gøre sit bedste og være ihærdige. Min lederskabsfilosofi bygger på frihed under ansvar og samtidig sikre støtte og udvikling af enkelte kompetencer. Jeg værdsætter kulturen af en åben dør-politik samt en stærk holdånd og vidensdeling. Jeg er struktureret og scorer højt på empati.

Salgsstrategi og eksekvering er min styrke. Jeg planlægger, eksekverer og monitorerer for at nå de fastlagte mål og søger konstant forbedring for at levere forudsigelighed. En vinderkultur bygger blandt andet på en stærk teamånd. Selv er jeg en udpræget ’hunter’, men ved også hvad der skal til for at fastholde og udvikle en kunde i små som store organisationer – private som offentlige.

Kontinuerlig udvikling af sociale kompetencer og kommunikative evner er essentielt for mig, idet store dele af mine succeser bygger på stærke og langvarige relationer til kunder, samarbejdspartnere, leverandører, kollegaer og interessenter med flere. Den feedback jeg modtager, handler om at jeg er humoristisk, udadvendt og fordomsfri. At jeg lytter, tager ansvar og handler. Hvilket er en medvirkende årsag til, at jeg i dag har et stort netværk.

I en verden i konstant udvikling og med stort pres fra desruption, har jeg lært at analysere situationen for at kunne operere og agere med stor fleksibilitet i forhold til forandringer. Hvilket også har resulteret i, at det at udøve change management fylder en stadig større del af lederskabet. Nytænkning, reformering – at gøre ting smartere er en helt naturlig del af hverdagen.

Curriculum Vitae

 • Account General Manager, Enterprise & Strategic segment

  Nutanix

  Present

 • Director & Partner

  Inova Energy ApS –

  2015 – 2019

 • Healthcare Country Lead

  Hewlett-Packard ApS –

  2003 – 2006 / 2008 – 2015

 • CityMail Denmark A/S

  Sales Manager –

  2006 – 2008

 • AQUA-WALL Denmark A/S

  VP Sales & Partner

  1995 – 2002