Torsdag den 8. November er dagen…

Torsdag den 8. November er dagen…

Hvor Styregruppen for Kvindelige Ledere i @IT-Branchen for 3. år i træk inviterer til mentorforløb.
Hvem der er mentorer og hvad der forventes af dig, kan du læse mere om her: http://itb.dk/event/styrk-din-karriere-faa-en-mentor-0

Personligt har jeg gennem min karriere været storforbruger af mentorer. Forstået på en sådan måde, at jeg altid har fundet stor værdi i at benytte mig af en eller flere mentorer. Det er derfor en fornøjelse at kunne give dette videre til mentees.

Mine mentorer har igennem årene givet mig indspark, input og metaforiske skub i retninger jeg ikke nødvendigvis lige selv havde set, eller turde gå i.

Det har i stor grad haft en positiv indflydelse på, hvor jeg er i dag og ikke mindst, hvordan jeg agerer som leder. At være tæt på forskellige ledere, opleve og være i direkte dialog omkring deres ledelsesstil og ledelsesfilosofier har i høj grad dannet fundamentet for udviklingen af min egen ledelsesstil, hvor tillid og frihed under ansvar er en af mine ledelsesstjerner.

Konkret er er jeg i forretningsøjemed blevet en bedre forhandler, det gælder i særdeleshed også når det kommer til de årlige lønforhandlinger – altså mine egne. Jeg har udvidet min horisont på værdiskabelse, og fået belyst hvorfor og hvordan det jeg laver (og har lavet gennem tiden), giver både mig selv og andre værdi . Jeg har fået hjælp til at blive forbundet med relevante personer, der har hjulpet mig med konkrete opgaver og/eller udfordringer. Generelt har jeg opnået sparring, der har udmøntet sig i konkrete egenskaber og værktøjer, som jeg har kunne implementere direkte i min hverdag og i mit eget erhvervsliv.

Fælles for min erfaring dels som mentee men også som mentor er, at ”forholdet” og antallet af møder der er behov for, varierer. Der kan være brug for 2 ”møder” og så har sparringen været ”nok” til, at jeg eller min mentee kunne komme videre, og der har været områder og emner der i sig selv har krævet årelange mentee eller mentorforløb. Det kan også være udviklingen i dialogen der i sig selv har skabt behovet og lysten til, at forholdet har fortsat over en længere periode.

I de seneste 10 år har jeg selv haft stor glæde og udbytte af at have mentees. Men tag ikke fejl – jeg har fortsat mentorer. Egentlig burde man have et sted på LinkedIN eller i sit CV, hvor det fremgår, hvilke mentorer/mentees man har haft. Værdien i at kunne vise og brande sig selv på, hvordan man udvikler sig og hvem der har hjulpet en, er givtig. Hertil kan vi addere, at det jo også er en måde at udvide sit netværk på.

Jeg håber vi ses på torsdag.

Vil du med så skriv til Juliane på jje@itb.dk , vi starter kl. 15 inde i den dejlige Børsbygning.

#ITbranchen #KLITB #mentor #mentorforløb #karriere #ladybossdk #ladybosscph