Anbefaling fra Klaus Larsen

Anbefaling fra Klaus Larsen

IT-direktør hos Region Nordjylland


Kundefokuseret og god til at sætte sig ind i det der er vigtigt for kunden, er nogle af Heidis styrker. Hun er meget engageret i at nå mål og hjælpe kunden med at nå sine mål. Hun gør gerne noget for andre, som hun altid har gjort, og det har hun taget med sig videre til energisektoren, derfor har vi fortsat et samarbejde. Hun er sød, rar og troværdig.

Hendes væsen gør, går jeg ud fra, at hun har et godt netværk. Hvis man havde brug for at tale med nogle bestemte personer i HP, lige gyldigt hvor i verden de var fra, kunne Heidi skaffe dem til Danmark.

Med Heidi ved bordet får man en løsningsorienteret person, der ser muligheder og gerne investerer sig selv for andre. Jeg forestiller mig, at hun er god til at skabe bundlinje, er fokuseret, er nytænkende, kan forandre sig og er fremadskuende.

Hun arbejder målrettet og dedikeret, selvom det er op ad bakke. Jeg har faktisk aldrig købt noget af Heidi, selvom hun har prøvet i 5 år, på den gode måde. Andre ville trække sig. Andre der har prøvet nogle år, har jeg glemt, men Heidi husker man. Hun forstår en langsigtet strategi, og så vinder man.