Anbefaling fra Anja Monrad

Anbefaling fra Anja Monrad

Senior Vice President & General Manager, Dell Technologies, CEE


Heidi er i den grad fagligt kompetent og har en stor erfaring inden for det, hun beskæftiger sig med og hun er aldrig bange for at bringe hendes viden og erfaring med til bordet. Det bliver altid gjort med en stor portion energi, passion og drivkraft. Hun er en planlægger og utrolig godt til at eksekvere, det bliver aldrig bare ved snakken.

Med sine veludviklede sociale kompetencer har Heidi en helt særlig evne, der betyder, at hun kan tale med alle typer af personer og hun gør det med stor interesse. Hun har ganske enkelt en naturlig og veludviklet interesse for mennesker, der helt sikkert er afgørende for alt det, hun har opnået.

Jeg oplever, at hun er rigtig god til at holde kontakten og har fokus på at udvide sit netværk og det gør hun på den mest naturlige måde.

Med Heidi ved bordet får man en holistisk og empatisk tilgang til de emner, der arbejdes med. Hun har en udpræget god forståelse for at skabe sammenhæng samtidig med at hun er stærk på struktur og sørger altid for, at man når igennem det hele. Det er en kæmpe fordel. Samtidig har hun altid en energi, der smitter af på alle andre i rummet.