20. december – Hvad kan du egentlig vinde?

Hvad kan du egentlig vinde?

20. december


Image
»Det er en once-in-a-life time mulighed for at sidde med ved bordet, at deltage i et Executive MBA-enkeltfag – kvit og frit!«


Om fire dage sidder vi rundt om det dejlige julebord og nyder et af årets dejligste måltider. Jeg glæder mig stadig som et lille barn. Ikke længere så meget på grund af gaverne (ja allright måske lidt) men mest af alt fordi jeg virkelig nyder den ro, der omfavner familien og mig juleaften. Det er en ro, jeg værdsætter og holder ekstremt meget af.

Inden da har jeg stadig tre artikler tilbage om min MBA-rejse. I dag skal det dog handle om de præmier I kan vinde. Ikke så meget de tre gavekort (som jeg dog også beskriver) men mere om de præmier, som AVT Business School har sat på spil. Det er en once-in-a-life time mulighed for at sidde med ved bordet, at deltage i et Executive MBA-enkeltfag – kvit og frit!

AVT Business School udlodder i alt fire forskellige Executive MBA-enkeltfag. Der undervises på engelsk, hvilket blot er en ekstra spændende og berigende udfordring 😊 Hvert enkeltfag har en værdi af mellem kr. 9.500 – 19.500 ekskl. moms. Det er således virkelig værd at løbe efter.

Alt hvad du skal gøre, er at like en (eller flere) af mine artikler om MBA-rejsen på LinkedIn og samtidig skrive dig på til at modtage nyhedsbreve på hhv. ladyboss.dk og avt.dk.

Skulle man ikke være interesseret i at blive undervist i et modul, er der også gavekortene. Læse mere om alle præmierne nedenfor.

Disruptive Innovation med Harvard professor Rory McDonald

Rory McDonald er assisterende professor i Business Administration på Harvard Business School. Han har en MBA og en Ph.D. fra Stanford University og blev i 2016 kåret til at være en af de bedste professorer af Poets & Quants. Modulet omhandler mulige strategier til at lede en succesfuld virksomhed og hvordan kontinuerlig innovation skaber vedvarende succes.

AVT udlodder en plads på dette fag.

Driving Marketing Strategy med Kellogg professor Kevin McTigue

Kevin McTigue er professor i marketing på Northwestern University’s Kellogg School of Management. Her underviser han i marketing på deres MBA-program og på Executive-uddannelserne. Ved siden af stillingen som professor, er Kevin McTigue Group Strategy Director for det digitale konsulentfirma, SapientRazorfish. De rådgiver virksomheder i strategier, der er tilpasset den digitale tidsalder.

I dette fag underviser han i, hvordan virksomhederne og forbrugerne opfører sig og hvilke strategier og metoder en virksomhed kan benytte sig af for at kunne operere effektivt i dagens dynamiske miljøer.

AVT udlodder hele to pladser på dette fag.

Disruptive Thinking & Leadership med NYC – Stern School of Business professor Anat Lechner

Anat Lechner er en anerkendt associate professor i Management and Organizations på New York University, Stern School of Management. Hendes forskning fokuserer på, hvordan organisationer kan skabe rammerne for innovation. Hun har modtaget af GE Teaching Excellence Award og har vundet Professor of the Year for Stern NYU to gange.

Faget handler om at fostre en kultur af game-changing innovation. Det sætter rammerne og motivationen til at generere nye idéer og tænke i nye løsninger. Man lærer om, hvordan lederskabet kan omdanne organisatoriske processer og adfærd til at spørge, ’Hvorfor har vi ikke tænkt over den forretningside eller strategiske mulighed?’

AVT udlodder en plads på dette fag.

The Language of Leadership med top speechwriter Simon Lancaster

Simon Lancaster er en af verdens førende taleskrivere. Hans karriere begyndte som taleskriver for medlemmerne af Tony Blairs kabinet i 90’erne. Han har sidenhen skrevet taler for direktører fra nogle af de største virksomheder verden over.

Shh… Vidste du, at der er et hemmeligt ledelsessprog? Et hemmeligt sprog som har bestemt, hvem der er nået toppen i politik, i erhvervslivet og i samfundet siden tidernes morgen? I faget undervises i tips og tricks til at gøre din kommunikation mere spændende, inspirerende og indflydelsesrig.

AVT udlodder hele to pladser på dette modul.

Gavekort

Vi udlodder 1 stk. årskort til Tivoli, København.

Vi udlodder 1 stk. gavekort til Bog & Idé på kr. 350,-

Vi udlodder 1 stk. gavekort til IMERCO på kr. 350,-

Hop endelig med! Vinderne findes i løbet af januar, og jeg kan næsten ikke vente med at kontakte og komme i dialog med vinderne.